Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

19/1/2012

Για εσάς που έχετε πρόβλημα με την χοληστερίνη ή που η αρτηριακή σας πίεση είναι σε υψηλά επίπεδα καλό είναι να προσέχετε την κατανάλωση τυριού και να προτιμήσετε για το πρωινό σας άπαχο γάλα ή γιαούρτι. Και αυτό γιατί και τα λιπαρά είναι πιο αυξημένα αλλά και η περιεκτικότητα σε νάτριο των τυριών είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά. Τα πιο άπαχα τυριά περιέχουν 4-6 % λίπος ανά 100 γραμμάρια δηλαδή 2-4 φορές πιο πολύ από 100 γραμμάρια άπαχο γάλα 1,5% λιπαρά. Αν παρόλα αυτά τα χρησιμοποιήσετε αυτό να γίνεται με μέτρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου